Når du vågner op for at droppe åben interesse for Bitcoin!

Åben rente på Bitcoin futures på CME er faldet efter faldet i spotpriser på tværs af børser. Faldet startede imidlertid den 15. september med et opsving i sidste uge, og det er fortsat. Selvom åben interesse og handelsvolumen på derivatudvekslinger ikke har en direkte indvirkning på prisen, har det en indvirkning på institutionelle investorer og detailhandlere på derivatudvekslinger. Det nylige fald til 10 milliarder dollars har ført til 13 gange salg af likvidationer på BitMEX sammenlignet med køb, og der er øget pres på salgssiden.

Men hvorfor falder den åbne interesse for børser til derivater? Og hvor er institutionelle investorer på vej med deres planer? HODLING at jeg er en af ​​grundene, men institutionelle investorer, der akkumulerede Bitcoin på $ 8.000 niveau, kan være tilbøjelige til at sælge i de følgende uger. $ 8.000 niveau er blevet betragtet som den rimelige pris for Bitcoin baseret på data fra coinfairvalue.

CMEs diagrammer har registreret et fald i handelsvolumen i hele september måned med undtagelse af et par dage med øget handel, inden optionerne udløber.

Lignende aktivitetsniveauer observeres på børser som OKEx, Bybit og Huobi Futures. På OKEx åbne renter faldt i den sidste uge i september, og volumen er under $ 15 millioner i hele september måned.

Hvor er institutionel interesse, hvis ikke på derivatbørser? Der har været en stigning i HODLing-aktiviteten siden begyndelsen af ​​2020. Dette stammer fra den indsigt, at detailhandels- og institutionelle handlende på børser som Binance lukker deres positioner meget hurtigere end børser som CME eller Deribit.

Der er en stigning i denne tendens i 2020, og kløften i åben interesse og handelsvolumen er udvidet betydeligt på derivatbørser som CME, Bakkt og Deribit. Der kan være en vending i trend, hvis institutionelle investorer bragte HODLed Bitcoin til børser. I den seneste tid er Bitcoin-levering til børser faldet betydeligt både på spot- og derivatbørser. Hvis dette ændres, og tilstrømningen af ​​BTC på børser øges, kan der være en stigning i handelsvolumen på spot- og derivatbørser. Bitcoin Bank futures ‚handelsvolumen ramte over $ 4 billioner i 2019, og en høj procentdel af denne vækst kom fra institutionelle investorer på CME og Bakkt. Når man ser på diagrammerne, er det tydeligt, at institutionelle investorer i både CME og Bakkt har taget langsigtede udsigter og ikke er direkte påvirket af de kortsigtede kursudsving.

Korrelationen af ​​det handlede volumen er ens på de fleste spotbørser, men det adskiller sig fra CME på grund af institutioner. Så det nylige fald i Bitcoins pris kan eller måske ikke øge spekulation eller åben interesse for derivatbørser. Der er en mulighed for, at institutioner fortsætter i HODL-tilstand indtil videre og venter på denne. I dette tilfælde kan der være et yderligere fald i både åben rente og handelsvolumen på CME.