Japans SBI Holdings lanserer en Bitcoin-utlånstjeneste

SBI Holdings har kunngjort lanseringen av en kryptolånetjeneste, som begynner med Bitcoin.
Tjenesten vil være tilgjengelig på handelsplattformen for digital valuta, SBI VC Trade.
SBI Holdings, det ledende finansselskapet i Japan, kunngjorde at de lanserte en kryptovaluta utlånstjeneste på tirsdag. Fra og med Bitcoin (BTC), vil tjenesten rulles ut senere for å inkludere andre populære digitale valutaer, inkludert Ether (ETH) og Ripple (XRP). Den japanske finansielle tjenestegiganten nevnte i kunngjøringen at kryptoutlånstjenesten også vil ha optimale handelsmuligheter.

SBI Holdings debuterer Bitcoin utlånstjeneste
I følge kunngjøringen i dag er utlånstjenesten gjort tilgjengelig på SBI Holdings datterselskap for digital valuta, SBI VC Trade. Etter hvert som tjenesten debuterte med Bitcoin, kan kundene låne ut sin Bitcoin til kryptoselskapet, noe som vil tiltrekke interesse for dem etter at den oppgitte lånetiden utløper. Verkene ligner på andre plattformer for utlån av digital valuta. SBI Holdings aksepterer minimum 0,1 BTC og 5 BTC som maksimal utlånsmengde.

I en utlånsperiode på 84 dager vil kundene tjene 1,0 prosent (inkludert skatt) årlig av de innskuddsmyntene årlig. Som nevnt tidligere, har SBI Holdings til hensikt å utvide tjenestene til å omfatte Ether og Ripple, samt typer utlånsperioder, per kunngjøringen. Utviklingen kommer etter nylige rapporter om at en crypto utlånsplattform, Cred, begjærte konkurs, med mange kilder som oppga dårlig forvaltning av midler som årsak.

Relaterte innlegg

  • DeFi-markedet vokser til $ 14 milliarder midt i Bitcoin- og Ether-prisen
  • Digital yuan: Suzhou vil introdusere kinesisk CBDC
  • Andre Cronje lanserer en ny protokoll, „Deriswap“
  • Hvorfor FinTech burde elske Content Marketing

Pålitelighet er en faktor
„En av risikoen ved utlånstjeneste for kryptovaluta er risikoen for långiverens konkurs,“ heter det på SBI Holdings ‚oversatte side. „Alle kundenes utlånsmål for utlånstjenesten for kryptovaluta er SBI-konsernbedrifter som har høy pålitelighet, slik at du kan bruke den med tillit.“

Selskapet avslørte videre sine intensjoner om å introdusere mer markedsmessige handelsmuligheter.