Bitcoin Diamond Verliest een latere vraag als gevolg van Price Slash

Bitcoin Diamond wordt verondersteld beter en veelzijdiger te zijn dan contant geld en heeft lagere transactiekosten dan welke creditcard dan ook. Daarnaast breidt het ook de verdovende wisselkoersen uit dan elke centraal gestuurde valuta, wat leidt tot snelle transacties met het grootste gemak. BCD is een van de top-cryptos onder de top-drivers van de wereldwijde markt en is beter dan het houden van fiat.

Bitcoin Diamond heeft echter afstand gedaan van zijn winst toen de hele markt crashte en de grootste cryptocurrency door marktkapitalisatie – Bitcoin test ondersteunt ongeveer $10.3k in de intraday.

Bitcoin Diamond Prijsanalyse

Bitcoin System Diamond tekent geen specifiek patroon ten opzichte van de US Dollar, en met een lange bearish candlestick daalde de BCD/USD van $0,97 naar $0,54 op de 24-uursgrafiek. De munt heeft een volgend bedrag verloren in de recente markt crash, en de trend breekt momenteel de lagere 20-dagen Bollinger Band op de daily chart met volledig verloren steun van 50-dagen en 200-dagen MA na het kelderen onder $0.85 & $0.65.

Het verwijden van Bollinger Bands project verwijdende vluchtigheid op de korte termijn en de munt moet nog de verloren hoogte terugwinnen die is gemarkeerd bij het begin van het jaar. Terwijl BCD een volledige negatieve bias trekt aangezien het steun rond $1.0 verloor en aan dieptepunten van 3 maanden terugwon.

De MACD-grafiek van Bitcoin Diamond trekt ook een bearish divergence, en de signaallijn kruist boven de MACD-lijn op de daggrafiek, die geen tractie heeft. Op dezelfde manier wordt de RSI van de munt gezien in de buurt van het oververkochte gebied als gevolg van de ontkennende vraag, die op 35,02 ligt.